Lik oss og følg oss

Ved å følge oss på Facebook og Instagram, får du med deg siste nytt aller først!

Humorfestivalen i Hemne satser på sosiale plattformer. Vi skal være tilstede der folket er, tilgjengelig omtrent 24/7! Her møter du ingen stengte dører eller avslåtte telefoner.

Facebook

Her finner du nyheter, masse bilder fra tidligere år og informasjon om årets festival. Vi tar også imot enkle spørsmål på Facebook-siden vår og vil være så tilgjengelig som overhodet mulig. Du trenger faktisk ikke å være medlem av facebook for å se innholdet så her er det åpent for alle mann alle.

>> Gå til Facebook-siden vår

Instagram

Her finner du bilder og videoer tatt av oss, gamle blinkskudd og gøyale knips som blir tatt fortløpende. Med andre ord: Her kan du finne masse gøy! 

>> Gå til Instagram-siden vår

Bli med du også!

#hemnehumor

Vi vil så utrolig gjerne følge med på det som rører seg rundt omkring i revy og teaterlagene. Tag dine revybilder på instagram med hashtagen #hemnehumor og vi publiserer alle bilder fortløpende på facebook. Kanskje dukker de opp under selve festivalen også? 
Har du gøyale bilder, men ingen mulighet til å laste de opp på Instagram? Send de til post@hemnehumor.no merket med INSTAGRAM så skal du se de dukker opp både på facebook og Instagram.

Bilder på Instagram akkurat nå..

Artikler:
Vi gleder oss til nytt besøk av Kveli, Rånes og Bremseth. Nå med showet "Det e itj størrelsa det kjæm an på".
Velkommen til Humorfestivalen og Midt-Norsk Mesterskap i revy 1-3. juni 2018.
Festivalen foregår på Kyrksæterøra i Hemne, som ligger i det sør-vestlige hjørnet av Sør-Trøndelag.
> Lik oss og følg oss
Ved å følge oss på Facebook og Instagram, får du med deg siste nytt aller først!