Send inn video

Humorfestivalen trenger videoer for å plukke ut hvilke innslag som skal bli med.

Vi trenger videoer

For at vi skal kunne vurdere hvilke innslag som skal bli med på Humorfestivalen, trenger vi videoer av hvert innslag. Det er tre måter du kan sende oss en video på. Velg den som er enklest for deg. Hvis det er det samme for deg, vil vi helst ha lenke eller opplastet fil.

Uttaket starter 8. april, så vi ønsker videoer før den datoen. Noen trenger lenger frist, og det har lagene sagt noe om på påmeldingen.

A. Send oss lenker

Hvis du har videoene liggende et sted på internett (f.eks. Youtube, Facebook, Google Drive eller noe sånt), kan du bare sende oss en e-post med lenker til videoene. Bruk adressen post@hemnehumor.no.

B. Last opp videoene

Hvis du har videofiler på en maskin eller på en minnepinne, kan du laste dem opp til oss (e-post fungerer ikke så bra på store filer). Sørg for at filene har fornuftige navn (f.eks. revylag og tittel på innslag). Så drar du filene til boksen nedenfor eller velger "Select Files" for å velge fra disken. Du kan ta flere samtidig eller en og en. Store filer tar tid.

C. Send video i posten

Hvis du har en DVD kan du sende den i posten til oss. Legg med en lapp om hvilke innslag som er aktuelle. Bruk følgende adresse:

Humorfestivalen i Hemne
Postboks 36
7201 Kyrksæterøra

 

Artikler:
Da har vi gleden av å invitere revylag i Midt-Norge til Humorfestivalen i Hemne 2018.
Lagene fikk torsdag 26.04. melding om hvilke nummer som var tatt ut til å delta på Humorfestivalen.
Uttaket er ferdig og her er informasjon som alle revylagene bør lese nøye gjennom.
Her finner du alt du trenger å vite om festivalcampen.